O nama

about
 

"MEGA CATERING" je firma sa dugogodišnjim iskustvom koja uspešno posluje na teritoriji celog Beograda, snabdevajući hranom veliki broj predškolskih ustanova. Kvalitet naših usluga je na visokom nivou. Mi pažljivo biramo najkvalitetnije namirnice, kao što su čisto meso i najsvežije povrće i voće. Jelovnik je prilagođen svim potrebama deteta, a količina i sastav obroka zadovoljavaju sve kalorijske i nutritivne potrebe organizma. Hrana se priprema u najsavremenijoj i najbolje opremljenoj kuhinji, uređenoj po kriterijumima HACCP sistema, sa timom stručnjaka koji rade na pripremi najzdravijih obroka za Vašu decu. Naša kuhinja opremljena je po najvišim standardima. Higijena je na najvišem nivou i nadležne službe iz delatnosti je redovno kontrolišu. Transport hrane je, takođe, na najvišem higijenskom nivou, u savremenoj opremi koja garantuje zdravo čuvanje hrane i održavanje neophodne temperature jela i namirnica.

"MEGA CATERING" nudi kvalitetan, izbalansiran obrok za Vaše najmlađe, koji sadrži dovoljnu količinu proteina, ugljenih-hidrata, masti, vitamina, koji omogućavaju organizmu normalno funkcionisanje i pravilan rast i razvoj. Mi nudimo najzdravije obroke pripremljene bez dodataka aditiva, pojačivača ukusa i konzervansa, potpuno prirodno i bez mnogo masti. Mi brinemo o zdravlju Vaše dece, pa, stoga, nudimo obroke za decu koja imaju alergiju na jaja, gluten i mlečne proizvode, kao i veganske ili vegeterijanske obroke...

 Vrtići
(doručak, ručak i dve užine)Deca uzrasta od navršene prve, pa do pete godine života, dobijaju oko 2 kg godišnje. Stoga, moraju imati više obroka dnevno. To znači da treba da postoje 3 glavna obroka (doručak, ručak i večera) i 2 užine. Bitno je da obroci budu u približno isto vreme svakog dana. Raznovrsna ishrana je važna za dobro zdravlje deteta, stoga, detetu treba pružiti priliku da isprobava nove vrste hrane. Naravno, ne treba insistirati da dete uvek pojede sve iz tanjira, posebno ako nešto jede prvi put, kako ne bi došlo do odbijanja te hrane. Dete, kada je gladno, ješće sve što mu padne pod ruku. Zato treba kuhinju snabdeti zdravim „grickalicama“. Fizička aktivnost će uticati na količinu hrane koju dete pojede. Kada su deca aktivna, pravilna ishrana će im pomoći da održe potreban energetski nivo.