O nama

about
 

Mi smo firma sa dugogodišnjim iskustvom koja uspešno posluje na teritoriji celog Beograda. Kvalitet naših usluga je na visokom nivou. Mi pažljivo biramo najkvalitetnije namernice od čistog mesa i najsvežijeg povrća i voća . Količina obroka zadovoljava sve kalorijske potrebe vašeg organizma. Hrana se priprema u najsavremenijoj i najbolje opremljenoj kuhinji sa timom stručnjaka koji rade na pripremi najzdravijih obroka za vas. Naša kuhinja opremljena je po najvišim standardima na najvišem higijenskom nivou i kontrolisana od nadležnih službi ove delatnosti. Transport hrane takođe na najvišem higijenskom nivou u savremenoj opremi koja garatuje zdravo čuvanje hrane i održavanje toplote pripremljenog jela.

Dobijate kvalitetan izbalansiran obrok za vas ili vaše najmlađe koji sadrži dovoljnu količinu proteina, ugljenih-hidrata, masti, vitamina koji omogućavaju vašem organizmu normalno funkcionisanje. Mi nudimo najzdravije obroke pripremljene bez dodataka aditiva, pojačivača ukusa i konzenvarsa, potpuno prirodno bez mnogo masti. Mi brinemo o Vašem zdravlju i ishrani tako da u našoj ponudi postoje i obroci za decu i odrasele sa alergijom na jaja, gluten, mlečne proizvode, priprema veganskih i vegeterijanskih obroka...

Deca uzrasta od navršene prve godine pa do pete godine života, dobijaju oko 2 kg godišnje. Deca ovog uzrasta moraju imati više obroka dnevno. To znači da postoje 3 glavna obroka (doručak, ručak i večera), i 2 užine. Bitno je da obroci budu približno u isto vreme svakog dana. Raznovrsna ishrana je važna za dobro zdravlje deteta, stoga detetu treba pružiti priliku da isprobava nove vrste hrane. Naravno, ne treba insistirati da dete uvek pojede sve iz tanjira, posebno ako nešto jede prvi put, kako ne bi doveli do odbijanja te vrste hrane. Dete, kada je gladno, ješće sve što mu padne pod ruku. Zato treba kuhinju snabdeti zdravim „grickalicama“. Fizička aktivnost će uticati na količinu hrane koju dete pojede. Kada su deca aktivna pravilna ishrana će im pomoći da održe potreban energetski nivo.

Ukoliko želite da organizujete neku zabavu, prosvlavu ili ishranu vaših zaposlenih, pružamo kompletnu uslugu kompletnog keteringa i organizacije. Hrana može biti dostavljena na željenu adresu u povratnoj ili nepovratnoj ambalaži.

 Ishrana zaposlenih
(doručak, ručak)
 Škole i vrtić
(doručak, ručak i dve užine)
 Ishrana radnika na otvorenom
(gradilista)
 Proslave
(švedski sto)